Jump to content
  • 0

Mi4, redmi3 kupuje sie to jeszcze?

ppeettrryykk

Question

Szukam telefonu dla taty wiec nie patrze na nowosci ze wzgledu na ceny. Bardziej interesuja mnie modele z tematu ze wzgledu na niższa juz cene (chociaz mi4 juz chyba niedostepny) i dosyc dobra wytrzymalosc.

Jak wyglada wsparcie dla w/w telefonow i czy warto je jeszcze kupowac czyblepiej nie bo nawet jak jest wsparcie to wkrotce moze zniknac?

Pamietajcie ze pisze o uzytkowniku ktory korzysta tylko z rozmow i sms, raz na tydzien moze sprawdzenie poczty na tel. Glownie chodzi o plynnosc dzialania

Edited by ppeettrryykk

10 answers to this question

Recommended Posts

• 0
13 minut temu, ppeettrryykk napisał:

Ostatnie pytanie:-D 

A takie zauwazalne roznice miedzy redmi 4x a 4a? Bo widze w cenie 4a 100$ a 4x 130$ a w suchych parametrach jak typ procka itp slabo sie orientuje

gsmarena.com czy kimovil.com i porownanie telefonow, serio potrzebujesz przewodnika za reke? 

Podstawowa roznica to wielkosc baterii ~3000 4a vs 4100 4x oraz delikatnie lepszy procesor, do tego dochodzi metalowa obudowa. To wszystko jest do przeczytania na pierwszej z brzegu stronie o telefonach... 

• 0

Niektore procesory bardziej sie grzeja, a jakosc zdjec mimo tych samych megapixeli uzalezniona jest takze od optyki i doswietlenia. Zle sformuowalem pytanie chodzilo mi o roznice ktorych suche parametry nie wykaza, a osoby z wieksza wiedza w tym temacie to wiedza.

Pomijajac...dzieki za odp

Edited by ppeettrryykk

• 0
8 minut temu, tpawel napisał:

Snap 435 jest szybszy niż 425, do tego tą bateria.
4x 2/16 kupi kolo 100$, za 130$ to już wersja 3/32

Bede bral z ibuygou ze wzgledu na serwis w pl wiec z doplata 10$ za serwis i ubezpieczeniem vat wyjdzie ze 140 za 2/16 ;-) dzieki wielkie za pomoc

Edited by ppeettrryykk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...