lg4xhd Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Wersja MIUI i posiadany smartfon:miui v5 android 4.2.2 (najnowsze dla LG p880) / LG 4xHDOpis znalezionego błędu / problemu: Bootlop. Wczesniej był zainstalwoany rom CM 10.1.3. (android 4.2.2) Za pomocą CWM recovery v.6.0.4.5 zrobiłem wszystkie wipy. Nastepnie wgralem zipy w kolejnosci: 1. miui multilang v5 dla lg p880 2. Dodatki dla miui android 4.2.2 3. Po wgraniu tych dwóch zipów próbuje zrestartować telefon z poziomu CWM (reboot system now). Wyskakuje mi komunikat w CMW, że telefon nie jest zrootowany!?, czy zrootować. Klikam na "Yes". Telefon się restartuje. Po załączeniu pojawia się napis LG, nastepnie telefon się restartuje i znowu pojawia się napis "LG" i tak w kółko. Czyli wpada w bootlopa. Dlaczego ? Dodam, że probowałem jeszcze raz wszystko wgrać z tą różnicą, że w pkt 3 kliknąłem przy zapytaniu o roota "No". Niestety dzieje się w obu przypadkach to samo.LogcatDodatkowe informacje Po wyjęciu/włożeniu baterii udało mi się wejść do CWM i zainstalwoać na nowo CM 10.1.3 z zipa i z kopii przywrócić stare dane. uff..wstał... Tylko dlaczego to miui nie chce się uruchomnić ? Bardzo ciekawi mnie ten system ale nei mogę go uruchomić. Pozdro.
lg4xhd Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) zauwazylem ze pojawila sie dzisiaj nowa wersja(4.5.30) miui. Wgrywam ja tak samo jak opisalem powyzej. Telefon nie wpada w bootloopa ale system się nie uruchamia. Caly czas stoi na logo "LG" i nic sie nie dzieje. Co to może być ? Edytowane 4 Czerwca 2014 przez lg4xhd
ZduneX25 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Temat zostaje przeniesiony do kosza.Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi