joker Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Kupiłem tego fona kilka dni temu, po włożeniu 2 kart sim i karty pamięci laguje funkcja telefonu. Dzisiaj zainstalowałem polską wersje i jest to samo. Rece opadają. Co zauważyłem nie da sie równierz przenosć aplikacji po pulpicie. Zastanawiam sie czy to czasami nie jest podróba, kupiłem ten wynalazek na ebayu w UK. Ma ktoś jakiś pomysł czy odsyłać do sprzedawcy i przeprosić Honami? Btw jak sprawdzić czy to nie podróba?
Ramirez Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 (edited) Jeśli zainstalowałeś MIUI Polska to masz oryginał. http://miuipolska.pl/forum/topic/2304-jak-sprawdzi%C4%87-czy-nasz-xiaomi-jest-oryginalny/ Edited June 13, 2014 by Ramirez
joker Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Zainstalował sie ale dlaczego funkcja telefonu nie działa? Nie słychac w głośniku sygnału wubierania, jak juz sie dodzwoni to nie słyszymy sie nawzajem z respondentem. A po chwili robi sie czarny ekran i widac tylko pasek powiadomień u gury.
joker Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Odesłałem telefon do sprzedawcy, aczkolwiek chiniol zaczyna mnie wkurzać bo za długo to wszystko trwa. Chyba nie dostanie pięciu gwiazdek.
Recommended Posts