mtmwielgosz Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Witam. Poza Redmi Note zakupiłem Mi2s dla mojego młodszego kuzyna (wyrzuciłem mu z głowy szajsunga s4 mini ;P) Właśnie doszedł i widzę, że w przeciwieństwie do Redmi Note mogę mu tutaj od razu ustawić polski język i jest od razu Google Play. Czy instalowac mu Polski rom z tej strony jeśli ma już polskie MIUI? W czym MIUI z tej strony jest lepszy od oryginalnego polskiego? zależy mi na stabilności bo to dla mało znającego się na romach kuzyna
kulig007 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Jeśli z ibuygou.com to oni już wygrywają nasze wersje MIUI. A czy jest sens wgrywania, zobacz jaka masz wersje wgraną ... Potem zdecydujesz czy ewentualnie chcesz nowszą, starszą wersję PL. TapTap from Mi2s Edytowane 2 Czerwca 2014 przez kulig007
Acid Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ibuygou.com wgrywa multilang z xiaomi.eu. MIUIPolska rom wystarczy wgrać przez Aktualizacje. Wysłane z MI3
Rekomendowane odpowiedzi