Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Przymierzam się do zakupu Redmi Note 4 3/32GB w którymś z tych sklepów jednak (pomijamy różnicę cenową) nie wiem, który z nich byłby pewniejszy...

A może macie jakiś inny pewny POLSKI z podobną ceną za ww. model?

https://proline.pl/smartfon-xiaomi-redmi-note-4-32gb-dual-sim-lte-black-polska-dystrybucja-p951402

https://www.sferis.pl/smartfon-xiaomi-redmi-note-4-pro-32gb-dual-sim-gray-redminote4pro-gray-p505199

Edytowane przez lerian
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, tpawel napisał:

Sferis, nie cuduj. Normalna sieciowka

Właśnie cudowania nie chcę mieć potem z np. gwarancją (daj Boże by nie trza było :) )

Edytowane przez lerian
Opublikowano (edytowane)

Coz sferis nie ma pojecia nawet co sprzedaje, a Wy lecicie na niego jak na muchy liczac na niska cene i swietna obsluge posprzedazowa...

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Dnia 13.06.2017 o 17:28, IT4Geeks.Polska napisał:

Coz sferis nie ma pojecia nawet co sprzedaje, a Wy lecicie na niego jak na muchy liczac na niska cene i swietna obsluge posprzedazowa...

Dlatego właśnie pytam ew. gdzie najlepiej w Polsce dostać, nie koniecznie w Sferis :)

Opublikowano

Niestety w rodzinie i wśród znajomych są nieprzyjemne doświadczenia, jeśli chodzi o serwis u osób "prywatnych" (wiadomo o co chodzi) także tego przekonania będę się trzymał i jednak zdecyduję się na coś "większego" a 1000zł za telefon nie dam ;)

Opublikowano

Zexon ma swoj wlasny serwis jako firma to raz dwa otrzymujesz ode mnie karte gw i masz 2 lata gw serwisowej. Zreszta mam tu swoj watek wiec mozesz poczytac opinie:) No ale jesli sie boisz ok :)

Opublikowano
39 minut temu, lerian napisał:

Z ciekawości spytam - jaka jest różnica w tych 2 telefonach? :P

Żartujesz...?

Po prostu dwie identyczne aukcje. Jedna wystawiona kilka dni później...

BTW, edytujemy cytowane wypowiedzi tak, aby post nie zajmował połowy strony wątku.

• 2 tygodnie później...
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...