dongregory Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Witam Mam najnowszą wersję miui na samsung galaxy s4 i jest tylko jeden malutki problem, natomiast Zawsze gdy pisałem smsa to gdy wpisywalem nowe słowo wystarczyło tylko kliknąć na nie i automatycznie dodawało się ono do słownika. Po najnowszej aktualizacji niestety to nie działa. Proszę może ktoś może mi pomóc jak zrobić abym mógł nadal dodawać swoje własne wyrazy ? Próbowałem już chyba wszystkiego, zmieniałem klawiatury itd i nadal to samo. Z góry dziękuję za pomoc Wysłane z mojego SM-T310 przy użyciu Tapatalka
dongregory Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2014 Czy nikt nie spotkał się z takim samym problemem ? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
dongregory Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2014 Już sobie poradziłem . Temat do zamknięcia Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Temat zostaje przeniesiony do kosza.Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi