Ostry777 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Witam, Mam pytanie, ponieważ mam zainstalowane MIUI POLSKA STABLE 8.1.6.0(MAACNDI) i chciałym zaktualizować do najnowszej stable V8.2.2.0.NAACNEB_v8-7.0.zip która jest na androidzie 7.0, czy wystarczy, że ściągnę zip i wgram poprzez aplikacje aktualizację i 3 kropeczki czy musze wgrywać nowe twrp i postpować zgodnie z poniższa instrukcją: https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/ Z góry dziękuje za odpowiedź.
lockerek Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Wgrać najnowsze TWRP i wgrać rom przez TWRP
Ostry777 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 2 minuty temu, lockerek napisał: Wgrać najnowsze TWRP i wgrać rom przez TWRP Czy stracę wtedy dane i aplikację czy nie? Polecasz najnowszy rom stable na android 7.0?
lockerek Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Nic nie stracisz po prostu aktulizujesz :). Nie wiem ja siedze na najnowszym dev, więc o stable się nie wypowiem
Ostry777 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 Przed chwilą, lockerek napisał: Nic nie stracisz po prostu aktulizujesz :). Nie wiem ja siedze na najnowszym dev, więc o stable się nie wypowiem Ale jesteś na najnowszym dev na androidzie 7.0 i tam nie masz żadnych bugów?
lockerek Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Tak na najnowszym dev na adnroidzie 7.0 i nie mam bugów żadnych.Na początku ludzie skarżyli się na działanie GPS ale teraz jest ok,ale nie wiem jak stable byś musiał poszukać innego tematu na temat stable.
Ostry777 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 1 minutę temu, lockerek napisał: Tak na najnowszym dev na adnroidzie 7.0 i nie mam bugów żadnych.Na początku ludzie skarżyli się na działanie GPS ale teraz jest ok,ale nie wiem jak stable byś musiał poszukać innego tematu na temat stable. A czy generalnie w Twojej opinie jest znaczna różnica pomiędzy androidem 6.0 a 7.0, czy warto zmieniać?
lockerek Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Nie ma znacznej różnicy... tylko numerek sie zmienia
mrosi Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi