Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie, ponieważ mam zainstalowane MIUI POLSKA STABLE 8.1.6.0(MAACNDI) i chciałym zaktualizować do najnowszej stable V8.2.2.0.NAACNEB_v8-7.0.zip która jest na androidzie 7.0, czy wystarczy, że ściągnę zip i wgram poprzez aplikacje aktualizację i 3 kropeczki czy musze wgrywać nowe twrp i postpować zgodnie z poniższa instrukcją:

https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/

Z góry dziękuje za odpowiedź.

Opublikowano
2 minuty temu, lockerek napisał:

Wgrać najnowsze TWRP i wgrać rom przez TWRP

Czy stracę wtedy dane i aplikację czy nie? Polecasz najnowszy rom stable na android 7.0?

Opublikowano
Przed chwilą, lockerek napisał:

Nic nie stracisz po prostu aktulizujesz :). Nie wiem ja siedze na najnowszym dev, więc o stable się nie wypowiem

Ale jesteś na najnowszym dev na androidzie 7.0 i tam nie masz żadnych bugów?

Opublikowano

Tak na najnowszym dev na adnroidzie 7.0 i nie mam bugów żadnych.Na początku ludzie skarżyli się na działanie GPS ale teraz jest ok,ale nie wiem jak stable byś musiał poszukać innego tematu na temat stable.

Opublikowano
1 minutę temu, lockerek napisał:

Tak na najnowszym dev na adnroidzie 7.0 i nie mam bugów żadnych.Na początku ludzie skarżyli się na działanie GPS ale teraz jest ok,ale nie wiem jak stable byś musiał poszukać innego tematu na temat stable.

A czy generalnie w Twojej opinie jest znaczna różnica pomiędzy androidem 6.0  a 7.0, czy warto zmieniać?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...