si3wc4 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Ponieważ w dziale Redmi 4 nikt się nie zainteresował tym tematem postanowiłem napisać tutaj.W razie czego proszę o usunięcie tamtego tematu. A teraz do rzeczy. Od pewnego czasu borykam się z problemem odtwarzania filmów (czy to nagranych telefonem, czy wrzuconych z kompa) przez galerię systemową. Po kliknięciu "Play" pokazuje się pasek przewijania, sterowania głośnością i to tyle. Film się nie odtwarza.Natomiast jak wejdę w menedżera plików i próbuje otworzyć film dostaję komunikat "failed to get video url" (czy jakoś tak) tak jakby chciał odtwarzać z neta.Po zainstalowaniu osobnego odtwarzacza (MxPlayer PRO) przez menedżera mogę już odtwarzać - o ile ustawię w/w program jako domyślny - ale przez galerię dalej nic nie idzie. Na koniec dodam, że na globalu było wszystko ok. Problem zaczął się po przesiadce na xiaomi.eu (czysta instalacja, najpierw 7.5.18 teraz 7.5.25 - problem występuje w obu wersjach). Mam nadzieję, że dokładnie opisałem swój problem...
mrosi Opublikowano 3 Czerwca 2017 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi