probena Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 Co myślicie o przesiadce z mi5 na Redmi 4 Pro? Chce się przesiąść z powodu baterii, strasznie szybko mi ostatnio spada w moim mi5. A takie 4100mAh robi wrażenie. Czy ktoś się tak przesiadał? 4 pro jest wolniejsze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 quaqua Posted June 28, 2017 Share Posted June 28, 2017 Temat dość stary, ale ja jestem dokładnie w odwrotnej sytuacji Używam redmi 4 pro, ale czekam na mi5 zamówione w promocji za 750 zł (+ ew. VAT). I się zastanawiam czy będę w stanie zaakceptować o wiele słabsza baterie kosztem lepszego aparatu. Bo co do wydajności procesora np. uważam że redmi 4 pro nic, absolutnie nic nie brakuje. Jest mega szybki i sprawny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PurpleHaze Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 20 godzin temu, quaqua napisał: Temat dość stary, ale ja jestem dokładnie w odwrotnej sytuacji Używam redmi 4 pro, ale czekam na mi5 zamówione w promocji za 750 zł (+ ew. VAT). I się zastanawiam czy będę w stanie zaakceptować o wiele słabsza baterie kosztem lepszego aparatu. Bo co do wydajności procesora np. uważam że redmi 4 pro nic, absolutnie nic nie brakuje. Jest mega szybki i sprawny. Nie przesadzajcie z ta bateria. Jesli ktos musi siedziec na telefonie przez kilka h non stop to i tak potrzebuje powerbanku. Jesli korzysta sporo w ciagu dnia, ale bez przesady to spokojnie mi5 do wieczoraj uciagnie. Poza tym nie mieszkamy w lesie, obecnie gniazdko z pradem jest dosc latwo znalezc, ba pojawily sie porty do ladowania w komunikacji miejskiej. Ot dokupic sobie 30cm kabelek i problem z glowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tpawel Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Mi5 rozladowalbym do południa, dlatego jestem skazany na redmi.Kabelki, powerbanki- ok.Tylko to wszystko musisz gdzieś nosić i o tym pamiętać. Mając dobrą baterie w telefonie chociaż o tym nie muszę myśleć. Wiem że starczy do wieczora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
probena
Co myślicie o przesiadce z mi5 na Redmi 4 Pro? Chce się przesiąść z powodu baterii, strasznie szybko mi ostatnio spada w moim mi5. A takie 4100mAh robi wrażenie.
Czy ktoś się tak przesiadał? 4 pro jest wolniejsze?
3 answers to this question
Recommended Posts