Hawk1985 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Opublikowano 2 Czerwca 2017 (edytowane) Hej Mam problem z działaniem Yanosika, mianowicie gdy pojawia się jakiś komunikat przy połączeniu przez zestaw głośnomówiący w samochodzie jest on ucinany. Wcześniej (na Redmi 3 Pro i Galaxy S4 mini) komunikat wyglądał następująco: " *piknięcie* kontrola prędkości 300m " teraz jest jakby ucięcie/opóźnienie komunikatu i słyszę końcówkę 300m Testowałem na wszystkich "kanałach" działa tylko na Muzyka i Systemowe jednak z opóźnieniami, na Alarmy i Powiadomienia są jakieś pikania ale nie ma komunikatów. O ile pamiętam dobrze w Redmi 3 Pro działało na wszystkich kanałach i nie było opóźnień. Yanosik ma wszystkie uprawnienia Jest dodany do autostartu I wyłączyłem oszczędzanie energii dla Yanosika. Bez połączenia BT komunikaty działają na wszystkich kanałach bez opóźnień. Przy połączeniu przez BT opóźnienia są gdy Yanosik działa w tle, w tle na wyłączonym i zablokowanym ekranie, jak i gdy jest włączony Wersja Yanosika 3.2.1.0.1110 Wersja MIUI 8.3 by xiaomi.eu 7.5.4 (rozwojowa) Edytowane 2 Czerwca 2017 przez Hawk1985
jack78 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Opublikowano 10 Czerwca 2017 W RedMi Note 3 pro jest to samo, więc to nie wina telefonu. Tylko nie wiem czy to Soft, czy wina Yanosika.
Rekomendowane odpowiedzi