LoganOn Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Witam , od długiego czasu walczę z problemem w tym telefonie. Miał być super och i ach a okazuje się tragedią. Wiesza się, teraz już nie mogę nawet dzwonić. Zrzuca połączenie, nie słychać mnie... wiesza się i resetuje sam podczas rozmów. Największy problem z nim zaobserwowałem po aktualizacji KK. Nie da się na tym telefonie już pracować. Robiłem ustawienie fabryczne itp nic nie pomogło. Czy znacie jakieś serwisy godne polecenia które zrobią z tym telefonem porzadek? bo nie widzi mi się go odsyłać do Chin. Proszę o pomoc bo już nie wiem co mam z tym zrobić...
Infans Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Ja też miałem sporo problemów po przejściu na KK, najlepszym rozwiązaniem jest powrót na andka 4.3, jedno pytanie aktualizację pobierales z miuipolska czy OTA ? Wysłane z mojego MI 3W Edytowane 30 Maja 2014 przez Infans
LoganOn Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Opublikowano 30 Maja 2014 Ja też miałem sporo problemów po przejściu na KK, najlepszym rozwiązaniem jest powrót na andka 4.3, jedno pytanie aktualizację pobierales z miuipolska czy OTA ? Wysłane z mojego MI 3W OTA? tzn ? pobierałem zawsze bezpośrednio z forum miui na telefon do download i instal Nie orientuje sie az tak bardzo jak co niektórzy z Was. To fakt że problem największy po zainstalowaniu 4.4.2 jak teraz wrocic do 4.3? Pozdrawiam
LoganOn Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Opublikowano 30 Maja 2014 "forum miui"? Czyli skąd? przepraszam za błąd nie z forum z http://miuipolska.pl/miui-v5/
Infans Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 U mnie pomógł wipe all data z recovery, ale musisz wcześniej zrobić kopię plików na komputerze bo wszystko stracisz. Później aktualizacja ponownie 5.4.23 przez recovery (byłem zmuszony bo telefon wisiał na logo przy uruchamianiu). Działa i nie narzekam, jakieś małe bugi są ale wierzę że z czasem zostaną wyeliminowane. Pozdrawiam
krzysztof798 Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) U mnie też się pojawiły poważne problemy, jak zainstalowałem tę wersję z KK. Nie dało się z powrotem wgrać wersji np 4.4.11. Ale przez recovery telefon się zapytał czy ma uruchomić system 1 czy system 2 czyli starszy. Jak uruchomiłem ten starszy, to na telefonie teraz mam 4.4.18. Telefon działa jak poprzednio, tylko teraz nie wiem, czy to wszystko jest dobrze bo tak na prawdę, to gdzieś jest wygrany także ten nowszy KK. I nie radzę instalować tych nowych aktualizacji. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Czerwca 2014 przez krzysztof798
Rekomendowane odpowiedzi