ollafasolla Opublikowano 30 Maja 2017 Opublikowano 30 Maja 2017 Witajcie, jeszcze do niedawana działała u mnie funkcja "Zaplanuj wiadomość" (czy jakoś tak) - funkcja pozwała na wcześniejsze przygotowanie smsa i wysłanie określonego dnia, o określonej godzinie (Redmin Note 3 Pro, MIUI 8 Global, 7.5.19| Beta). Teraz nie mam tej funkcji...czy została usunięta? a może znajduje się gdzie indziej...a ja szukam w zlym miejscu :/ Z góry wielkie dzięki za odpowiedź. pzdr
SLiM Opublikowano 30 Maja 2017 Opublikowano 30 Maja 2017 @ollafasolla opcja została usunięta, tu masz paczki ze starą wersją aplikacji gdzie działa harmonogram w sms do wgrania przez twrp Paczka dla miui android 7 SMS-7.4.6_7.0.zip ( testowane na MI4C , Redmi Note 4x ) Paczka dla miui android 6 SMS-7.4.5_6.0.zip ( testowane na Redmi Note 3 )
Eragon Opublikowano 30 Maja 2017 Opublikowano 30 Maja 2017 I w tym momencie, chciałbym również wyrazić swe ubolewanie. Jeśli gdzieś na oficjalnym forum, znajduje się płacz-temat, dajcie link. Dorzucę się. Xiaomi zaczyna mnie irytować swoim obcinaniem funkcji..
mrosi Opublikowano 30 Maja 2017 Opublikowano 30 Maja 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi