Mumin Opublikowano 29 Maja 2017 Opublikowano 29 Maja 2017 Witam, mam xiaomi redmi s3 od prawie 3 miesięcy. Od samego początku miałam problem z zanikaniem rozmowy. Po około minucie (nie w 100% połączeń i nie zawsze po takim czasie, czasem później) od połączenia rozmówca przestawał mnie słyszeć. Po dwóch dniach wymieniłam kartę SIM na nową, ale nic się nie zmieniło. Po lekturze wpisów na forum, zmieniłam ustawienia oszczędzania baterii i na jakieś dwa tygodnie problemy się uspokoiły, problem nie zniknął zupełnie, ale występował z mniejszą częstotliwością. Ale od kilku dni jest znowu tak źle, jak wcześniej. Dzisiaj odkryłam, że Stan sieci komórkowej jest: Rozłączony. Mam stabilny system MIUI Global 8.2.5.0. Czy coś mogę zrobić (poza włożeniem 2 karty SIM), żeby ten problem się nie pojawiał?
Findfox Opublikowano 29 Maja 2017 Opublikowano 29 Maja 2017 Proponuję oddać na gwarancję jeżeli taką posiadasz. To jest jednostkowy przypadek.
rezmus Opublikowano 29 Maja 2017 Opublikowano 29 Maja 2017 play?Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 29 Maja 2017 Opublikowano 29 Maja 2017 https://miuipolska.pl/forum/search/?&q=zasięg&type=forums_topic&nodes=228&sortby=relevancy Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi