qlimax-_ Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 Cześć Wczoraj chciałem posłuchać sobie muzyki na słuchawkach z telefonu Xiaomi Mi5, lecz niestety telefon nie wykrywa wgl słuchawek. Innych słuchawek także nie wykrywa. Reset nie pomógł. Pozostaję tylko gwarancja? Z góry dziękuje za pomoc
kamillm Opublikowano 25 Maja 2017 Opublikowano 25 Maja 2017 5 godzin temu, qlimax-_ napisał: Pozostaję tylko gwarancja? Ewentualnie zmiana softa, zeby wykluczyc problem z sfotem (co roaczej na 99% nie jest problememe z softem), a pozniej reklamacja. Od poczatku nie dziala? Zmieniales soft po otrzymaniu telefonu?
qlimax-_ Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, kamillm napisał: Ewentualnie zmiana softa, zeby wykluczyc problem z sfotem (co roaczej na 99% nie jest problememe z softem), a pozniej reklamacja. Od poczatku nie dziala? Zmieniales soft po otrzymaniu telefonu? Nie zmieniałem softu. Tak przez cały czas działały słuchawki. Edytowane 25 Maja 2017 przez qlimax-_ Brak wszystkich informacji
mrosi Opublikowano 25 Maja 2017 Opublikowano 25 Maja 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi