Maly_Szu Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 Witam. Właśnie przestał mi działać internet na danych komórkowych (Xiaomi Redmi 3). Jeszcze godzinę temu działało normalnie, później wyłączyłem dane komórkowe, włączyłem i od jakiejś pół godziny nie działa. Po włączeniu danych komórkowych nic się nie dzieje. Nie pojawia się nawet ikonka u góry symbolizująca przesył danych. Wi-Fi działa normalnie. Restartowałem telefon 4 razy - bez rezultatu. Ostatni backup robiłem z miesiąc temu :/ Dodam, że od jakiegoś czasu bardzo rzadko, ale jednak zdarzało się (raz na kilka miesięcy), że internet po włączeniu danych komórkowych "nie zaskakiwał", ale wyłączenie i włączenie danych komórkowych pomagało. Teraz robiłem to już dziesiątki razy i nic. Telefon zakupiony w marcu 2016 z iBuyGou. Firmware 7.1.3.0 na odblokowany BL (wiem, że stary ale miałem 8 i nie byłem zadowolony, wróciłem do tego - nigdy nie sprawiał problemów, bateria śmiga mi na nim najlepiej i GPS też nie szwankuje). Sieć: Orange (Nju Mobile) Ktoś coś? Da się coś na szybko zresetować/zdiagnozować?
boroch Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 Podobno Orange ma awarię jakąś. Nie panikuj Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi