DominikMIUI Posted May 20, 2017 Share Posted May 20, 2017 (edited) Cześć kupiłem ostatnio głośnik z morele za 140zl i okazał się być najlepszym wyborem do około 300zł. Niestety głośnik nie jest popularny gdyż jest z dziwnej firmy. Moje pytanie jest następujące: czy są chętni na recenzję tego głośniczka gdyż mam wolny czas i mógłbym cos nagrać o nim bo na necie nie ma o nim całkowicie nic. Edit.1 Jeżeli będzie ruch na tym poście to najpóźniej do 30 maja będzie filmik. Edited May 20, 2017 by DominikMIUI 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honor Posted May 25, 2017 Share Posted May 25, 2017 A co to za głośnik? Chociaż nazwa jest dużo fajnych głośników w tej cenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominikMIUI Posted May 28, 2017 Author Share Posted May 28, 2017 Dzisiaj wrzucę filmik wieczorkiem jak będę miał czas i siłę to chociaż trochę zmontować. Głośnik to rebeltec soundbox 400 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominikMIUI Posted May 29, 2017 Author Share Posted May 29, 2017 (edited) Filmik leci jak chcecie wrzucę bass testa https://youtu.be/MZ_JD-rnLJg Rebeltec soundbox 400 20w zalety: -dobry bass -klarowność -jakość -bateria -funkcje -bluetooth 4.2 WADY: głośnik minimalnie piszczy jak jest połączony bluetooth a nie gra muzyka -jakość wykonania jak na 140zł jest ok ale jak upadnie albo ktoś nie będzie dbał to 2 lata max wytrzyma więcej wad nie pamiętam za wszystkie szczerze żałuję Edited May 29, 2017 by DominikMIUI Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr01 Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Głośnik wygląda trochę jak radiomagnetofony z lat 90", ale jak piszesz, że jakość dobra (słuchając nagrania trudno określić), to przynajmniej ten plus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts