woonski Opublikowano 20 Maja 2017 Opublikowano 20 Maja 2017 Dzisiaj po raz pierwszy od zakupu przetestowałem aparat w mi5s. Zastanawia mnie jedno, przy przeglądaniu zdjęć w galerii w momencie jak wczytuję się zdjęcie, to jest one powiedzmy normalnej jakości, po chwili polepsza się jego ostrość. Czy to mechanizm w mi5s do polepszenia zdjęć, czy zdjęcia faktycznie robią się takie ostre, ale trochę mija zanim się załadują? Pytam, bo załadowałem zdjęcia na endomondo i tam wyglądają gorzej, być może przez kompresję, albo z powodu że na endomondo tej korekcji nie ma.Taki sam efekt można zauważyć w momencie wczytania tapety w sklepie z motywami MIUI, dostępnym z poziomu telefonu. Ktoś coś w tym temacie jest w stanie więcej powiedzieć / napisać? Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka Dobra, chyba mam... Efekt ten występuje tylko w google zdjęcia, to on poprawia foty...Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
MatthewS Opublikowano 20 Maja 2017 Opublikowano 20 Maja 2017 zdjęcie sie ładuje, żadne mechanizm, nic
woonski Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Opublikowano 20 Maja 2017 zdjęcie sie ładuje, żadne mechanizm, nicPotwierdzam. Trochę potestowałem.Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi