BuahahaXD Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Telefon nie wykrywa mi pendrive podpiętego do OTG, podaje natomiast napięcie zasilające. Kabel OTG testowałem na innym urządzeniu, jest dobry. Próbowałem podpiąć pendrive za pomocą aplikacji: StickMount i ES Eksplorator Plików. Mam najnowszy ROM z MiuiPolska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikolaj Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 (edited) Podpinam się, dziś przyszedł mi kabel otg i na moim rr też nie wykrywa pendrive'a. Próbowałem przy użyciu aplikacji stick mount Xiaomi red rice Edited May 26, 2014 by Mikolaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Pewnie ROM nie ma sterowników obsługujących pendrive. MIUI_V5/N5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuahahaXD Posted May 26, 2014 Author Share Posted May 26, 2014 Pewnie ROM nie ma sterowników obsługujących pendrive. MIUI_V5/N5 Wiesz może skąd takie sterowniki można wziąć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Nie wiem, u siebie np. nie mam sterowników do pada dlatego mi pad nie działa. MIUI_V5/N5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts