MrReus Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Witam, mam problem z moją MI5 mianowicie chciałem na czysto zainstalować Global Stable 8.2, po zainstalowaniu systemu przez TWRP, i zresetowaniu telefonu nic więcej nie chciało się dziać. Jedynie było widoczne logo "MI" które nie chciało zniknąć ;c Nic nie pomaga, proszę o pomoc. Edytowane 19 Maja 2017 przez MrReus
blazej2002 Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 A jak to dokładniej zrobić? Ściągnij aplikacje na kompa miflash pobierz oprogramowanie pod miflasha zresztą masz poradnik Sorry o ten mi chodziło
mrosi Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 1 godzinę temu, MrReus napisał: Witam, mam problem z moją MI5 mianowicie chciałem na czysto zainstalować Global Stable 8.2, po zainstalowaniu systemu przez TWRP, i zresetowaniu telefonu nic więcej nie chciało się dziać. Jedynie było widoczne logo "MI" które nie chciało zniknąć ;c Nic nie pomaga, proszę o pomoc. Masz problem, owszem, ale z użyciem wyszukiwarki. Kosz.
mrosi Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi