Olek619 Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Witam, wczoraj na moim Mi5s (miałem jakieś 19% baterii) potrzebowałem zrestartowac telefon. Nic wcześniej nie było robione, instalowane, zmieniane itp. , przy ponownym uruchomieniu telefon wisi na logo Mi. Laduje się, mogę wejść do recovery. Wgrałem ponownie przez TWRP ten sam system miui polska (7.5.11), dalej to samo, potem wgrałem jedna wersje wcześniej (chyba 7.5.4) i dalej wisi na logo. Po każdym wgraniu robie wipe, wszystko zgodnie z instrukcjami. Nie mam pojęcia co się stało
mezutelni Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Wejdź w fastboot i miflash z flash allWysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
Olek619 Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Opublikowano 19 Maja 2017 A tam mogę flashowac ten zip xiaomi.eu co mam czy musze pobrać jakiś rom global czy coś? A tam mogę flashowac ten zip xiaomi.eu co mam czy musze pobrać jakiś rom global czy coś?
mrosi Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Przede wszystkim to zacznij od korzystania z wyszukiwarki i przejrzenia działu problemow technicznych Mi5s. Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi