Zaniew98 Opublikowano 18 Maja 2017 Opublikowano 18 Maja 2017 Witam, zakupiłem pare dni temu XIAOMI REDMI 4 PRO / 32gb, kupiłem wraz z telefonem " karte pamieci " , na początku wszystko było elegancko , na drugi dzien gdy wszedłem w " pamiec " to mialem taką oto sytuacje ( ss poniżej nr 1 ) , wiec wyjełem ta szuflade z kartami i włozylem jeszcze raz, i pozniej mialem takie cos ? ( ss ponizej nr 2 ) Ta sama karte 64gb włozylem do starego telefonu i normalnie ja czyta, a tutaj nie , zrobiłem jeszcze inaczej, stara karte pamieci z starego telefonu włozylem do nowego telefonu i rowniez ja czyta bez problemu... w czym moze leżec przyczyna ? Dzieki za pomoc, licze na wsparcie, WAŻNE !
KamPaw Opublikowano 18 Maja 2017 Opublikowano 18 Maja 2017 Sformatuj kartę na kompie albo w drugim tel.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Zaniew98 Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Opublikowano 18 Maja 2017 własnie na starym LG ja formatowalem i zadnego rezultatu pozytywnego nie dalo ;/
KamPaw Opublikowano 18 Maja 2017 Opublikowano 18 Maja 2017 To komp powinien rozwiązać problemWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi