rufik Opublikowano 16 Maja 2017 Opublikowano 16 Maja 2017 Panie i Panowie, czy widzieliście może gdzieś Google Dialer v9.0.x możliwy do instalacji na MIUI 8? Bo próba instalacji tego z Google Play kończy się błędem, że aplikacja jest niezgodna z urządzeniem (mam Mi5 na MIUI Dev 7.5.11). Google Contacts zainstalował się poprawnie, ale dialer już nie...
SLiM Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 @k3lt sprawdź instalator opengapps wersje aroma, tam masz wybór pakietów i żeby prawidłowo działał ten diler jeszcze jakiś serwis się instaluje, oczywiście przy wyborze na liście jest to tam opisane. Praktycznie możesz wgrać większość APK Google, kwestia tylko ile masz jeszcze wolnego miejsca na partycji systemowej, nie ma też problemu z uprawnieniami bo są instalowane jako systemowe
Gość vdtycm Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Chciał bym odświeżyć temat bo mam taki sam problem, nie chciał bym zakładać nowego wątku. Zaproponowane wgranie dialera oraz frameworka do niego z opengapps nie działa i historii połączeń dalej nie ma.
Instalator7007 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Witam Widze że temat historii w google dialerze nie został rozwiązany. Czy ktoś ma pomysł co należy zrobić aby dialer od googla działał prawidłowo na Miui 9. Pozdrawiam 1 1
Rekomendowane odpowiedzi