dominico2000 Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 (edytowane) Witam Wczoraj podczas użytkowanie telefonu na ROM-ie 7.5.4. Nagle stracił zasięg i zaczęło się wyświetlać "Tylko połączenia alarmowe". Zrobiłem "MiFlash" za pomocą skryptów fastboot-owych wg. Cofnąłem system do wersji 6.11.10 ale nic nie pomaga. Karta SIM działa ,bo włożyłem do innego telefonu i działała bez problemu. Po włożeniu do innego telefonu i ponownie do Mi5 to na chwilę pojawia się połączenie z siecią GSM ale po chwili znika i znowu jest "Tylko połączenia alarmowe" Edytowane 13 Maja 2017 przez dominico2000
MarioWRC Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 Yyyyyy ja tak mam na MI5 Pro po każdym wykonaniu połączenia gdy ktoś nie odbierze, traci zasięg na kilkadziesiąt sekund. Jeżeli ktoś odbierze to jest ok. Mam tak odkąd kupiłem mi5 i za nic nie idzie z tym nic zrobić Wysłane z MI 5 Pro Black
dominico2000 Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Opublikowano 15 Maja 2017 Tak ,imei jest . U mnie nie traci zasięgu tyko nie może zalogować się do sieci.
DominikMIUI Opublikowano 16 Maja 2017 Opublikowano 16 Maja 2017 Sprawdź ustawienia karty sim być może że masz zły apn
JoeBlack_ Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Yyyyyy ja tak mam na MI5 Pro po każdym wykonaniu połączenia gdy ktoś nie odbierze, traci zasięg na kilkadziesiąt sekund. Jeżeli ktoś odbierze to jest ok. Mam tak odkąd kupiłem mi5 i za nic nie idzie z tym nic zrobić Wysłane z MI 5 Pro BlackMam dokładnie to samo a do tego po każdej rozmowie również traci zasięgna kilka sekund.Wysłane z Mi 5Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi