Przemek21 Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 Witam mam problem gdyż po dzisiejszej aktualizacji 8.2.5.0 na telefon Redmi 3S przestało mi działać w nim wifi. Kiedy chcę połączyć się z siecią wpisuje hasło pisze [trwa łączenie>Zapisana>błąd połączenia wifi] Hasło jest na pewno poprawne testowałem na innych urządzeniach i na nich wszystko działa Macie jakieś pomysły jak się pozbyć tego problemu z góry dzięki za pomoc
Zexon72 Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 Klikni "zapomnij sieć" i spróbuj połączyć jeszcze raz. 1
Przemek21 Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) To nic nie dawało Nwm czemu ale problem sam sie rozwiązał po około 12 godz. i teraz działa normalnie może to jakiś błąd systemu dzięki za pomoc Edytowane 11 Maja 2017 przez Przemek21
szysia Opublikowano 11 Maja 2017 Opublikowano 11 Maja 2017 35 minut temu, Przemek21 napisał: To nic nie dawało Nwm czemu ale problem sam sie rozwiązał po około 12 godz. i teraz działa normalnie może to jakiś błąd systemu dzięki za pomoc A mam pytanie, jak po aktualizacji?? Jakieś wrażenia? Bo pokazało mi że pojawiła się aktualizacja ale boję się, ze bedzie jakis duży spadek baterii bądź jakieś inne problemy a jak by się okazało wszystko dobrze to bym zaktualizowala, bo nie wiem jak znaleźć na forum jakieś komentarze odnośnie aktualizacji Redmi 3S do wersji 8.2.5.0 z góry dzięki za pomoc bądź odesłanie do odpowiedniego wątku
mrosi Opublikowano 11 Maja 2017 Opublikowano 11 Maja 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi