Skocz do zawartości
  • 0

Jaki telefon do 500 zł Czy Redmi 4a najlepszy?

Pytanie

Opublikowano

witam jak w temacie, jaki telefon najlepszy w tej kwocie, dodam że to max i nic dokładać nie mogę. Czy redmi 4a jest najlepszy? Jak tak to w którym sklepie go kupić aby było najmniej problemów z ROMem?

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Daj spokój, nie robią podróbek xiaomi. A już Redmi najpewniej.

Ta aukcja co wrzuciłes nie ma wysyłki z pl. Sprawdzaj w parametrach. Goldway na Ali jest spoko

Wysłano z Redmi Note 4x

• 0
Opublikowano

No dobra do Redmi 4x raczej jestem w stanie dołożyć jeżeli te 1000 mAh , lepszy procek plus 3gb ramu zrobią różnice. I jeszcze czytnik linii papilarnych to fajny bajer nie bedę musiał hasła wymyślać. Tylko pytanie w jakim sklepie rozumiem że goldway jest polecany, jaką wysyłkę wybrać DHL czy aliexpress standart?

• 0
Opublikowano

Zależy ile chcesz czekać. Standard idzie 2-3 tygodnie, do tego ewentualne ovatowanie jest kłopotliwe bo dosyła się dokumenty pocztą. DHL jest drogi ale szybki. Odprawę robi się na maila, albo nieraz biorą poprostu kwotę z paczki i sami robią odprawę

Wysłano z Redmi Note 4x

• 0
Opublikowano (edytowane)

goldway byl polecany, bo mial dosc tania (10-20 usd) i dosc szybka (1-2 tygodnie) przesylke, ktora omijala vat, ale to sie skonczylo. dhl masz dostawe szybko, ale bardzo duza szansa na vat. moze byc vat od deklaracji na paczce lub vat od realnej wartosci + ewentualne oplaty dla dhl za posrednictwo. od telefonu za 150 usd z wysylka moze dojsc nawet 200 pln oplat. wysylka poczta jest dluga, potem loteria z vatem i ewentualne problemy jesli telefon nie ma CE (zalezy od WER). jesli trafisz na oplaty to moze wyjsc drozej, niz kupno w polsce, do tego kwestia gwarancji.

Edytowane przez rezmus
  • Like 1
  • 0
Opublikowano

Dobra cena nawet, chociaż wolałbym poszukać global version. Brałem tam swój ostatni i też deklarowali 45$, po drodze miałem już w PL pełną odprawę celną i 145zl VAT. U Ciebie nie będzie więcej niż 100 przy tej kwocie.

Wysłano z Redmi Note 4x

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...