qba80 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Witam Wszystkich, Moja mi5(eu rom) przestała działać w nocy podczas ładowania. Przed pójściem spać włączyłem na chwile muzykę z YT. W nocy telefon spadł mi z szafki nocnej, ale to zdarzało się już wcześniej , poza tym telefon jest w silikonowym etui. Od razu zauważyłem , że był wyłączony , a gdy spróbowałem go włączyć , telefon nie reagował. W tej chwili nie mogę go ani podłączyć do pc , ani go uruchomić, pomimo tego , że ładowałem go przez bardzo długi okres. nie działała też twrp. Czy jest jakieś rozwiązaniem, czy raczej pozostaje mi go odesłanie do serwisu. Telefon nie ma nawet roku.
majdan12 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) @qba80 Podłącz go do komputera i sprawdź w menedżer urządzeń Windows czy jest wykrywany telefon jako Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 w polu Porty (COM i LPT). Edytowane 7 Maja 2017 przez majdan12
qba80 Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Opublikowano 7 Maja 2017 Niestety nie jest wykrywany przez pc. nie ma sygnału podłączenia , kiedy go podłączam pod ładowarkę nic nie wskazuje aby był ładowany, nic mi nie wyskakuje na ekranie, totalna ciemność
JacekBB Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 To spadniecie z szafki mogło być jego ostatnie.
mrosi Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi