TOSO2 Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Witam od wczoraj jestem w posiadaniu MI3 na dwóch systemach wgrany zgodnie z instrukcja najnowszy miuipolska z 16-tego.Sporzet fajnie się prezentuje ale nie mogę sobie poradzić z trzeba problemami: 1 po podlaczeniu słuchawek nic się nie dzieje a dźwięk nadal leci przez glosnik Mi3,czy gdzies cos trzeba ustawić? 2.gdzie jest tryb glosnomowiacy? często używam a tu za chiny nie mogę znalesc:) 3. po wykonaniu polaczenia lub jego odebraniu,natychmiast gasnie ekran i nie ma zadnych funkcji,mozliwosci zakoczenia ,przerwania rozmowy,jak mogę to zmienić? Będę wdzięczny za wszystkie sugestie i cierpliwość do mojej amatorskiej wiedzy
Acid Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 1. Słuchawki jakie? BT czy normalne? Po podłączeniu normalnych powinno pokazać się powiadomienie na pasku o wyborze rodzaju słuchawek. 2. Podczas rozmowy oddal telefon od ucha, zapali się ekran i tam jest przycisk z głośnikiem. 3. Znany "problem" u tych z: albo fabryczną folią na ekranie (z chińskim znaczkami), albo z inną folią (która blokuje czujnik), albo masz jakimś cudem wyłączony czujnik zbliżeniowy w aplikacji Telefon > Ustawienia > Więcej opcji (Telefon ) > Czujniki telefonu > Czujnik zbliżeniowy.
TOSO2 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Opublikowano 20 Maja 2014 takie podesłali mi w prezencie: mep 100 universal stereo pomarańczowe dziekuje po problemie:) dziekuje po problemie:) i po ich podlaczeniu nic się nie wyswietla:(
TOSO2 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Opublikowano 20 Maja 2014 nikt nie ma pomysłu czemu MI3 nie widzi słuchawek?
Lalo Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Moze to byc ROM, uszkodzone gniazdo jack, przerwany przewód od sluchawek. MIUI_V5/N5
TOSO2 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Opublikowano 20 Maja 2014 Ok jedyne co jutro mogę sprawdzić to inne słuchawki,rom to wgrałem najnowszy,oby to nie było gniazdo bo od wczoraj to się nie zdążyłem nacieszyc słuchawki sprawdziłem na kompie graja:( a co z romem jak to mogę sprawdzić?
Acid Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Sprawdź jakieś porządne słuchawki. Nawet w media czy Saturnie możesz sobie podłączyć jakieś lepsze. Wysłane z MI3
Rekomendowane odpowiedzi