Skocz do zawartości

nie działaja sluchawki,gdzie jest tryb głosnomowiacy,czemu gasnie ekran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od wczoraj jestem w posiadaniu MI3 na dwóch systemach wgrany zgodnie z instrukcja najnowszy miuipolska z 16-tego.Sporzet fajnie się prezentuje ale nie mogę sobie poradzić z trzeba problemami:

1 po podlaczeniu słuchawek nic się nie dzieje a dźwięk nadal leci przez glosnik Mi3,czy gdzies cos trzeba ustawić?

2.gdzie jest tryb glosnomowiacy? często używam a tu za chiny nie mogę znalesc:)

3. po wykonaniu polaczenia lub jego odebraniu,natychmiast gasnie ekran i nie ma zadnych funkcji,mozliwosci zakoczenia ,przerwania rozmowy,jak mogę to zmienić?

Będę wdzięczny za wszystkie sugestie i cierpliwość do mojej amatorskiej wiedzy

Opublikowano

1. Słuchawki jakie? BT czy normalne? Po podłączeniu normalnych powinno pokazać się powiadomienie na pasku o wyborze rodzaju słuchawek. 

2. Podczas rozmowy oddal telefon od ucha, zapali się ekran i tam jest przycisk z głośnikiem.

3. Znany "problem" u tych z: albo fabryczną folią na ekranie (z chińskim znaczkami), albo z inną folią (która blokuje czujnik), albo masz jakimś cudem wyłączony czujnik zbliżeniowy w aplikacji Telefon > Ustawienia > Więcej opcji (Telefon ) > Czujniki telefonu > Czujnik zbliżeniowy.

Opublikowano

1. takie podesłali mi w prezencie: mep 100 universal stereo pomarańczowe
  2. dziekuje po problemie:)
  3. dziekuje po problemie:)

i po ich podlaczeniu nic się nie wyswietla:(

Opublikowano

Ok jedyne co jutro mogę sprawdzić to inne słuchawki,rom to wgrałem najnowszy,oby to nie było gniazdo bo od wczoraj to się nie zdążyłem nacieszyc

słuchawki sprawdziłem na kompie graja:( a co z romem jak to mogę sprawdzić?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...