Sid1969 Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 najnowszy system miui8 8.2.3.0, telefon Redmi Note 3 Pro SE, bez modyfikacji kupiony w polskim sklepie często słucham audiobooków i mam problem, ktorego nie doświadczyłem z poprzednimi telefonami słuchając kolejnych utworów po ok 1-2 minutach czasem odtwarzacz wyłączy sie lub przeskakuje mi samoczynnie do kolejnych utworów testowane na kilku odtwarzaczach i tym systemowym, ustawione odpowiednio bez losowego wybierania , powtarzania utworu itd. co jest nie tak w ustawieniach telefonu ?
Marceli7 Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 Nie mam pojęcia co u Ciebie jest nie tak, ale spieszę z informacją, że ja nie mam takich problemów, a sam namiętnie słucham audiobooków. W domu na słuchawkach, w aucie korzystam z Android Auto. Pliki mam zapisane na karcie micro SD. Program, którego używam to Smart Audiobook Player.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Sid1969 Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Opublikowano 4 Maja 2017 Dziękuje za odpowiedź, wypróbowałem Smart Audiobook Player i faktycznie działa bez ww problemów.
Rekomendowane odpowiedzi