pawelll Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Czy jest jakieś rozwiązanie (sztuczka) na pracę MirrorLinka ? Trochę mi tego brakuje, ci prawda w większości korzystam z AndroidAuto ale czasem by się przydał ML. A może będzie oficjalne wsparcie w MIUI?
iwi1 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Witajcie. Czy już coś wiadomo na temat MirrorLink i połączenie telefonu z radiem Skody?
pawelll Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 Nic. Na wielu forach ludzie pytają o ML, Xiaomi milczy. Problem oczywiście nie dotyczy tylko Skody. Ja póki co korzystam tylko z AndroidAuto.
bogdan57 Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Witam.jestem tu pierwszy raz prosze o wyrozumiałość.Mój nowy nabytek redmi note 4 SD 625 4/64 nie łączy się ze stacją multimedialną w samochodzie(mirrolink).Mój poprzedni mi3 działa do dziś na starszym oprogramowaniu.Ogólnie jestem zadowolony ale prosze o rade co zrobić aby działało łączenie sie za pomocą kabla usb Mój rn4 przjechał z chin jako global z androidem 6 i wersia miui 8,2 ale w lipcu zaktualizował sie do androida7 i miui 8.5. stable.W internecie znalazłem opinie że winny jest miui 8.5 i że trzeba wrócić do miui 8.2 co Wy na to .prosze o rade a nie kpiny ze mnie poprostu mie ogarniam tego jak tak jak WY . A może miui 9 rozwiąże mój kłopot? Pozdrawiam.
pawelll Opublikowano 25 Września 2017 Autor Opublikowano 25 Września 2017 Redmi 4X z 8.2 nie odslugiwalo MirrorLinka. Jestem zdziwiony że na Mi3 działało wszędzie piszą, że żaden telefon xiaomi nie ma MirrorLinka.
bogdan57 Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 działa na 100 procent.wczoraj sprawdzałem aby się upewnić czy w radiu cos sie nie popsuło bo właśnie kilka dni temu wymieniałem dotyk i teraz jestem pewny że problem jest w rn4 lub w jego sowcie lub w aktualizacji
pawelll Opublikowano 25 Września 2017 Autor Opublikowano 25 Września 2017 (edytowane) Na "oficjalnym" forum MIUI jest głosowanie z wnioskiem o wprowadzenie ML do MIUI. http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=649027&extra=&highlight=mirror%2Blink&page=1 A tej sztuczki nie próbowałem http://en.miui.com/thread-559658-1-1.html Edytowane 25 Września 2017 przez pawelll
Rekomendowane odpowiedzi