Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jakieś rozwiązanie (sztuczka) na pracę MirrorLinka ? Trochę mi tego brakuje, ci prawda w większości korzystam z AndroidAuto ale czasem by się przydał ML.

A może będzie oficjalne wsparcie w MIUI?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nic. Na wielu forach ludzie pytają o ML, Xiaomi milczy. Problem oczywiście nie dotyczy tylko Skody.

Ja póki co korzystam tylko z AndroidAuto.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam.jestem tu pierwszy raz prosze o wyrozumiałość.Mój nowy nabytek redmi note 4 SD 625 4/64 nie łączy się ze stacją multimedialną w samochodzie(mirrolink).Mój poprzedni mi3 działa do dziś na starszym oprogramowaniu.Ogólnie jestem zadowolony ale prosze o rade co zrobić aby działało łączenie sie za pomocą kabla usb Mój rn4 przjechał z chin jako global z androidem 6 i wersia miui 8,2 ale w lipcu zaktualizował sie do androida7 i miui 8.5. stable.W internecie znalazłem opinie że winny jest miui 8.5 i że trzeba wrócić do miui 8.2 co Wy na to .prosze o rade a nie kpiny  ze mnie poprostu mie ogarniam tego jak tak jak WY . A może miui 9 rozwiąże mój kłopot? Pozdrawiam.

Opublikowano

Redmi 4X z 8.2 nie odslugiwalo MirrorLinka. Jestem zdziwiony że na Mi3 działało wszędzie piszą,  że żaden telefon xiaomi nie ma MirrorLinka. 

Opublikowano

działa na 100 procent.wczoraj sprawdzałem aby się upewnić czy w radiu cos sie nie popsuło bo właśnie kilka dni temu wymieniałem dotyk i teraz jestem pewny że problem jest w rn4 lub w jego sowcie lub w aktualizacji

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...