Lucek400 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Hej, Nie ma o tym wzmianki w tutorialu, więc domyślam się, że dodali coś nowego. Mianowicie w trakcie unlocka wyskakuje błąd: "binding time is too short, less than 72 h". Nie znalazłem nigdzie informacji na ten temat, znów domyślając się - chodzi o czas jaki minął od przypięcia telefonu do konta Xiaomi. Moja sytuacja wygląda tak, że telefon sparowany z kontem mam ponad 72
mrosi Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, Lucek400 napisał: Hej, Nie ma o tym wzmianki w tutorialu, więc domyślam się, że dodali coś nowego. Mianowicie w trakcie unlocka wyskakuje błąd: "binding time is too short, less than 72 h". Nie znalazłem nigdzie informacji na ten temat, znów domyślając się - chodzi o czas jaki minął od przypięcia telefonu do konta Xiaomi. Moja sytuacja wygląda tak, że telefon sparowany z kontem mam ponad 72 Do tego służą PW do Administracji. Zakładanie wątku nie jest konieczne. Kosz.
mrosi Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Grothgar Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Dnia 7.04.2017 o 18:48, pewu napisał: Hej, Nie ma o tym wzmianki w tutorialu, więc domyślam się, że dodali coś nowego. Mianowicie w trakcie unlocka wyskakuje błąd: "binding time is too short, less than 72 h". Nie znalazłem nigdzie informacji na ten temat, znów domyślając się - chodzi o czas jaki minął od przypięcia telefonu do konta Xiaomi. Moja sytuacja wygląda tak, że telefon sparowany z kontem mam ponad 72h, ale to przypięcie, które jest w opcjach developerskich, wybrałem dopiero dzisiaj (przeszło pomyślnie). Póki co nie mogę odblokować bootloadera. Dam znać, co będzie za te trzy dni i jeśli się uda, to pewnie warto to dodać do poradnika. Załączam screen z Mi Unlock Toola PS Soft 8.2.1.0 MAGMIDL EDIT2: To najwyraźniej nowe zabezpieczenie w wersji 2.2.406.5, korzystając ze starszej wersji udało mi się odblokować bootloader. Starszą wersję pobrać można np. stąd: http://en.miui.com/thread-204866-1-1.html Żeby nawet nie chciało się napisać własnego posta... 1
Rekomendowane odpowiedzi