schreder Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Witam, moja dziewczyna używa od wakacji Redmi 3 i miała zawsze dobry czas pracy na baterii nawet z mibandem. Ostatni raz miała aktualizowany miui w sierpniu i była zadowolona więc nie ruszałem nic. Ostatnio z 8h SOT spadło jej na max 4 więc postanowiłem ,popatrzeć i zauważyłem, że nagle bluetooth zaczął wybudzać telefon i gdzie ja w Huawei p9 miałem bluetooth_timer pod koniec cyklu baterii 4minuty to ona miała 4h, a prócz bluetooth nic nie wyglądało źle w wakelock detectorze. Zrobiłem wipe i to samo, wgrałem nowsze miui - to samo. Wgrałem Lineage os/mokee/ressurection remix - to samo. Miał ktoś może taki problem?
paveu Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Najwyraźniej MiFit po aktualizacji zaczął wybudzać bt, skoro dzieje się tak na różnych systemach.
mrosi Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 https://miuipolska.pl/forum/search/?&q=bluetooth&type=forums_topic&nodes=180&sortby=relevancy
mrosi Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi