kris12151 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam, Jestem posiadaczem Mi4 (3/16/3G), android 4.4.4, miui 7 5.11.5. Podczas przeglądania Internetu poprzez podstawową aplikację Internet (wersja 8.5.9), aplikacja potrafi sama się wyłączyć - bez żadnego komunikatu. Gdy ją włączam ponownie, odpala wszystkie karty włączone przed samoistnym wyłączeniem, aczkolwiek odświeża je, nie kontynuuje pracy w miejscu, w którym były przed wyłączeniem. W przypadku przeglądania facebooka jest to irytujące, ponieważ lubię być na bieżąco i zazwyczaj kończe przeglądanie tablicy w miejscu, w którym uprzednio zacząłem. A tak, jestem zmuszony ominąć część informacji, bądź 'scrollować' jeszcze raz to samo. Dodam, że wcześniej nie miałem takich problemów z przeglądarką, ostentacyjnie mogę powiedzieć, że zaczęły się one po aktualizacji przeglądarki, tej aktualizacji, która wprowadzała możliwość oglądania wideo i dalszego korzystania z przeglądarki (wcześniej każdy filmik był odtwarzany w oddzielnej aplikacji, poziomie). Co robić? Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez kris12151
mrosi Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 https://miuipolska.pl/forum/search/?&q=Przeglądarka&type=forums_topic&nodes=53&sortby=relevancy
mrosi Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi