Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym sklepem? 

Jest to jakby hktr z aliexpres, jak widzę mają sellers shipping method, a więc pozwala to uniknąć vatu.

Ceny wyglądają dość atrakcyjnie, np taki mi5 w wersji 3/64 kosztuje około 1100 zł nowy z przesyłką i ochrona od VAT. 

Albo oneplus 3t - taniej niż w oficjalnej dystrybucji oneplus 

Mają też polski fanpage na Facebook:

https://facebook.com/HKTRPolska/

Edytowane przez quaqua
Opublikowano

Przesyłka kosztuje 20$. Zamówłem pod koniec ubiegłego tygodnia Zuka z2pro dla córki. Na razie status Awaiting shipment. Zobaczymy, raczej fake to nie jest.

Tapatalk Nubia Z7 max

Opublikowano
2 godziny temu, tpawel napisał:

To jest sklep sprzedawcy Hktr store z AliExpress

Wysłano z Redmi Note 4x

No to to napisałem w pierwszym poście. Pytam o doświadczenia. 

Opublikowano

Nie dopatrzylem Sorry. Doświadczenia mam pozytywne, na telchinie jest dość obszerny temat, wysyłka bez VAT działa,o gwarancji też ktoś pisał chyba że działa. Xiaomi z tego co pamiętam nie ma na stanie więc samo SSM szybko idzie-7-10dni przeważnie ale nieraz tydzień trzeba czekać na wysyłkę. Za 1100 w sumie to widywalem mi5 w pl

Wysłano z Redmi Note 4x

Opublikowano

Nowe. Nawet na forum widziałem coś ostatnio za 1080.
W czasach gdy SSM Goldwaya działało dało się kupić nowke poniżej 1000zl, a jak ktoś lubi cashbacki to jeszcze taniej.

Wysłano z Redmi Note 4x

Opublikowano

Ok dziękuję za wszystkie odpowiedzi. 

Czyli sprzedawca legitny. Tylko kwestia ceny/opłacalności. 

Chyba jest to dosyć sensowne rozwiązanie, przynajmniej na czas braku ssm u Goldiego. 

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Siemka. Kojarzy ktoś jak to teraz wygląda? Mam dobre doświadczenia z tym sklepem, bo poprzedni telefon tam kupowałem (HKTR), ale stronka i profil na fejsie jakby od dawna nieaktualizowane.

A może jest jakaś dobra alternatywa?

• Dodaj nową pozycję...