quaqua Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 (edited) Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym sklepem? Jest to jakby hktr z aliexpres, jak widzę mają sellers shipping method, a więc pozwala to uniknąć vatu. Ceny wyglądają dość atrakcyjnie, np taki mi5 w wersji 3/64 kosztuje około 1100 zł nowy z przesyłką i ochrona od VAT. Albo oneplus 3t - taniej niż w oficjalnej dystrybucji oneplus Mają też polski fanpage na Facebook: https://facebook.com/HKTRPolska/ Edited April 23, 2017 by quaqua Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek0768 Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 Przesyłka kosztuje 20$. Zamówłem pod koniec ubiegłego tygodnia Zuka z2pro dla córki. Na razie status Awaiting shipment. Zobaczymy, raczej fake to nie jest. Tapatalk Nubia Z7 max Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 To jest sklep sprzedawcy Hktr store z AliExpressWysłano z Redmi Note 4x Link to comment Share on other sites More sharing options...
quaqua Posted April 23, 2017 Author Share Posted April 23, 2017 2 godziny temu, tpawel napisał: To jest sklep sprzedawcy Hktr store z AliExpress Wysłano z Redmi Note 4x No to to napisałem w pierwszym poście. Pytam o doświadczenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 Nie dopatrzylem Sorry. Doświadczenia mam pozytywne, na telchinie jest dość obszerny temat, wysyłka bez VAT działa,o gwarancji też ktoś pisał chyba że działa. Xiaomi z tego co pamiętam nie ma na stanie więc samo SSM szybko idzie-7-10dni przeważnie ale nieraz tydzień trzeba czekać na wysyłkę. Za 1100 w sumie to widywalem mi5 w plWysłano z Redmi Note 4x Link to comment Share on other sites More sharing options...
quaqua Posted April 23, 2017 Author Share Posted April 23, 2017 No ale nie nowe chyba co? Bo używane, co zabawne, potrafią i za 1300 - 1400 wystawiać i to wersję 32gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 Nowe. Nawet na forum widziałem coś ostatnio za 1080.W czasach gdy SSM Goldwaya działało dało się kupić nowke poniżej 1000zl, a jak ktoś lubi cashbacki to jeszcze taniej.Wysłano z Redmi Note 4x Link to comment Share on other sites More sharing options...
quaqua Posted April 23, 2017 Author Share Posted April 23, 2017 Ok dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Czyli sprzedawca legitny. Tylko kwestia ceny/opłacalności. Chyba jest to dosyć sensowne rozwiązanie, przynajmniej na czas braku ssm u Goldiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymcio Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 Potwierdzam, sprzedawca ok Cały poradnik zakupowy ze zniżką 1,22$ + case + szkło i kontakt do Polskiego przedstawiciela znajdziecie tutaj: https://gizchina.com.pl/2017/05/22/poradnik-dla-sklepu-hktr-bez-vat/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hevi26 Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 Siemka. Kojarzy ktoś jak to teraz wygląda? Mam dobre doświadczenia z tym sklepem, bo poprzedni telefon tam kupowałem (HKTR), ale stronka i profil na fejsie jakby od dawna nieaktualizowane. A może jest jakaś dobra alternatywa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts