Mr.Z Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam. Zakupiłem pierwszy telefon Xiaomi - Redmi 4 Prime, zacząłem wszystko ustawiać i ku mojemu zdziwieniu nie mogę sparować z telefonem zegarka Garmin Fenix 3. Mam oczywiście aplikacje garmina poprzez która paruje, aczkolwiek w aplikacji widzi zegarek a nie chce go sparować. A jak już jakimś cudem się uda, to po chwili go rozłaczy i już nie widzi urządzenia. Napewno to nie wina zegarka bo na niejednym urządzeniu je parowałem i zawsze wszystko działa wyśmienicie. Zrzut wersji oprogramowania jaka mam w telefonie w załączniku. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez Mr.Z
XiaoRén Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Wraj xiaomi.eu i tyle, takie problemy na globalu to standard. A poza tym to już się pytałeś o to.
XiaoRén Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi