czujek22 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Witam. Chciaem zamwi Mi5 w banggood. Ale pojawiła się jedynie opcja preorder. Co to oznacza ?
PurpleHaze Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 9 godzin temu, czujek22 napisał: Witam. Chciaem zamwi Mi5 w banggood. Ale pojawiła się jedynie opcja preorder. Co to oznacza ? Zachecam do czytania dokladnego oferty na BG. Nad cena wolami jest napisane: Cytat Available on Pre-Order Stock due to arrive on April 26 2017 Nie maja telefonu na magazynie, spodziewaja sie uzupelniena zapasow 26 kwietnia. Mi5 nie jest juz produkowany, cena na BG zacheca, wiec skonczyly sie zapasy i organizuja dostawe.
czujek22 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2017 skad ta dostawa skoro już nie produkują
tpawel Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Gdzieś tam pewnie na magazynach zalegaWysłano z Redmi Note 4x
r0bertt Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 11 godzin temu, PurpleHaze napisał: Zachecam do czytania dokladnego oferty na BG. Nad cena wolami jest napisane: Nie maja telefonu na magazynie, spodziewaja sie uzupelniena zapasow 26 kwietnia. Mi5 nie jest juz produkowany, cena na BG zacheca, wiec skonczyly sie zapasy i organizuja dostawe. Bez sesnu, ledwo coś zaczną robić to już kończą produkcję i lecą z nową a ceny na łeb na szyję... szkoda że nie wzieli przykładu z 1+. A szkoda bo teraz bym kupił Mi5 ale nie wiadomo co się kupi skoro już tego nie produkują - ile to na magazynie leżało i gdzie.. :/
Rekomendowane odpowiedzi