Skocz do zawartości
  • 0

Kupno Xiaomi mi5

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Witam planuję kupno Xiaomi mi5, zależy mi na gwarancji 24 miesiące w polsce i polskim menu mam do wykorzystania 1100zł. Czy jest taka możliwość ?? i gdzie ?? nie chcę tylko kupować gdzieś na chińskich stronach ponieważ zależy mi na czasie gdyż aktualnie jestem bez jakiegokolwiek telefonu. Pozdrawiam

Edytowane przez foxit100

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Najtaniej co widziałem u polskiego dystrybutora 1300 więc raczej nie uda się za 1100.

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

Zwlaszcza takich unikać. W chwili obecnej tylko ibg jest godne uwagi. Technosa kiedyś polecałem, ale teraz odradzam ze względu na wątpliwą jakość gwarancji i cenę.

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano
2 godziny temu, foxit100 napisał:

Witam planuję kupno Xiaomi mi5, zależy mi na gwarancji 24 miesiące w polsce i polskim menu mam do wykorzystania 1100zł. Czy jest taka możliwość ?? i gdzie ?? nie chcę tylko kupować gdzieś na chińskich stronach ponieważ zależy mi na czasie gdyż aktualnie jestem bez jakiegokolwiek telefonu. Pozdrawiam

Z ibg dhl-em masz 3-4 dni... to że z chin to nie znaczy ze dużo dłuzej niz z PL

• 0
Opublikowano (edytowane)

a jak wygląda tam sprawa z gwarancją ?? Mógłby ktoś podać linka do aukcji z tym telefonem na tej stronie ?? Bo jeszcze nigdy tam nie robiłem zakupów :) Czy oprócz opłat za tel są jakieś jeszcze ?? tzn. wysyłka, cło, vat  ?? Czy ta strona jest napewno w 100% bezpieczna ?? Szkoda by mi było tej kasy :)

Edytowane przez foxit100
  • 0
Opublikowano
2 godziny temu, bamb_o napisał:

Najtaniej co widziałem u polskiego dystrybutora 1300 więc raczej nie uda się za 1100.

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

A gdzie za tyle wiedziałeś z polskiego dystrybutora??

• 0
Opublikowano (edytowane)

Jedynym oficjalnym dystrybutorem polskim jak mi wiadomo jest x-kom. Ale tam mają po 1800zł to się nie opłaca.

Edytowane przez foxit100
  • 0
Opublikowano

Sferis,komputronik,x-kom itd wszyscy dostają od ABC Data który jest jedynym oficjalnym dystrybutorem w PL. Ale ja zlodziejom nie dałbym zarobić. Ja mam z aze.com.pl W tej chwili około 1300zl. Gwarancję przetestowałem i nie mam do czego się przyczepić(około tygodnia od wysłania na gwarancję był u mnie naprawiony).

• 0
Opublikowano
Dnia 19.04.2017 o 17:37, foxit100 napisał:

a jak wygląda tam sprawa z gwarancją ?? Mógłby ktoś podać linka do aukcji z tym telefonem na tej stronie ?? Bo jeszcze nigdy tam nie robiłem zakupów :) Czy oprócz opłat za tel są jakieś jeszcze ?? tzn. wysyłka, cło, vat  ?? Czy ta strona jest napewno w 100% bezpieczna ?? Szkoda by mi było tej kasy :)

Gwarancja we Wrocku u Acida, można ubezpieczyć od Vat. Poczytaj na forum - dużo tematów na temat ibuygou, bezpieczniej chyba nie znajdziesz :D 

• 0
Opublikowano (edytowane)

Zamówił bym na tym ibuygou tylko poprostu niewiem jak zapłacić za produkt w tym wypadku Xiaomi mi5, jakies paypale przewalutowywania.

Edytowane przez foxit100
  • 0
Opublikowano
Dnia 21.04.2017 o 11:54, foxit100 napisał:

Zamówił bym na tym ibuygou tylko poprostu niewiem jak zapłacić za produkt w tym wypadku Xiaomi mi5, jakies paypale przewalutowywania.

To kup w technosie jak nie wiesz, albo poczytaj  i się dowiedz :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...