kempas Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Witajcie, Od dwóch dni mam problem z baterią - trzyma zaledwie ok 12 godzin, gdzie do tej pory trzymała znacznie dłużej. W statystykach baterii przy 71% naładowania pokazuje mi czas do rozładowanie ok 11 godzin, przy włączonym trybie samolotowym i ściemnionym wyświetlaczu. Wgrałem ustawiania fabryczne, niestety bez zmian. Dawniej miałem tak jak Wy czyli po naładowaniu przybliżony czas pracy na baterii to 3 dni
skay77 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Od razu wejdź w twrp i wał full wipe i nam napisz za parę godzin ile zużywa system android,wyświetlacz .Dane ci nie zginą nie martw sieWysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
kempas Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2017 nie mam wgranego twrp, da rade inaczej?
paveu Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Po pierwsze, to nie patrzy się na ten szacowany czas pracy z ustawień. Po drugie, jaką wersję systemu masz? Daj screena. Po trzecie, jeśli stało się tak z dnia na dzień, to bateria nagle "mocy" nie straciła (bo ona mocy nie ma). Najwidoczniej przyszła aktualizacja np. Usług Google i to one wpierniczają baterię. Po czwarte, w najgorszym przypadku czeka Cię instalowanie romu przez MiFlash.
kempas Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Niby się nie patrzy, ale różnica między ok 3 dni a 12 godzin bez włączonej sieci to jednak daje do myślenia no i jednak spada w oczach. Wersja MIUI Global 8.2.1.0 LAIMIDL, wersja Androida 5.1.1.LMY47V Rom przez MiFlash mogę zrobić, ale wówczas i tak będzie aktualizacja usługi Google która może dalej broić.
mrosi Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 https://miuipolska.pl/forum/search/?&q=bateria&type=forums_topic&nodes=180&sortby=relevancy Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi