Tomasz_pb Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam, nie wiem zupełnie w jakim dziale o to pytać... Kupiłem do auta nawigację na Ali, dokładnie taką http://tiny.pl/g5nqp Mam problem z telefonami Xiaomi polegający na tym, że nawigacja nie wczytuje kontaktów ani z mojego Redmi note 2, ani z Redmi 3s syna. Próbowałem jeszcze z Myphone i Huawei i tam działa od razu, a Xiaomi mimo kilkudziesięciu prób niestety nic nie wyświetla. Dziwna sprawa, ale po 30 czy 40 próbie parowania, ustawiania mój telefon raz zaskoczył, ale za chwile już kontaktów nie pokazał i nie pokazuje - męczę się już drugi dzień. Kopiowałem na SIM, też nic nie zmienia. Tak wygląda ta aplikacja. Czy można zainstalować w to miejsce jakiś inny dialer? Może to pomoże? Czy to kwestia jakiś ustawień telefonu? A może jest jakiś inny sposób importu tych kontaktów? Ktoś? Coś? Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez Tomasz_pb
Tomasz_pb Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Sam sobie odpowiadam. Aplikacja Bluetooth Phonebook z google play za 7 zł i wszystko śmiga. Można zamknąć.
mrosi Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi