mejki Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Czy Band i telefon muszą być zawsze blisko siebie? Chodzi o to, że w pracy telefon zawsze zostawiam w biurze bo w terenie jest mi niewygodnie, poza tym jest narażony na zarysowania a nawet upadki. Rozumiem, że dane do MiFit są przesyłane za pośrednictwem Bluetooth na bieżąco? Jeżeli odległość będzie duża to się rozłącza? Ale Band dalej będzie mierzył a po powrocie jak się znów połączy z telefonem to wszystkie dane z tego czasu się zsynchronizuja? Dobrze to rozumiem?
Waterloo Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 5 godzin temu, mejki napisał: Czy Band i telefon muszą być zawsze blisko siebie? Nie muszą Mi band będzie sobie mierzył i po włączeniu Mi Fita wszystko synchronizuje, krótko mówiąc nic nie przepadnie.
mejki Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, Waterloo napisał: Nie muszą Mi band będzie sobie mierzył i po włączeniu Mi Fita wszystko synchronizuje, krótko mówiąc nic nie przepadnie. Dzięki bardzo
Rekomendowane odpowiedzi