Voltron Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Cześć wszystkim, Niedawno dostałem dhl-em redmi 4x dla brata. Przyszedł on z takim softem. Jest to global czy syf? Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
rezmus Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 wersja z chinska ladowarka bez b20? tez to mialem. niektorzy twierdza, ze to global z ota. oficjalnie globala do pobrania nie ma. ja wrzucilem xiaomi.eu, tym bardziej, ze goldi ten swoj "global" pakowal do fona przez prawdopodobnie crackowany bootloader. sprawdz swoj w fastboot, pewnie bedziesz mial odblokowany. jesli chcesz xiaomi.eu to najlepiej przeflashowac miflash china dev, zablokowac bootloader, odblokowac oficjalnie i wrzucic xiaomi.eu - najpewniejsza droga przy watpliwie odblokowanym bootloaderze od goldiego.
Voltron Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Mam też redmi pro i wgrałem normalnie twrp i xiaomi.eu. Bootloader był odblokowany. Może napiszę do goldwaya jak odblokowal. Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
Voltron Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Tak, z chinska ladowarka i adapterem, bez b20 wygląda na odblokowany. @Acid czy mógłbyś potwierdzić? Dzięki.
rezmus Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) podobno kiedys tam byly przypadki, ze fony nie wstawaly (nawet do fastboot) po wrzuceniu xiaomi.eu na nieoficjalnie odblokowane bootloadery. pewnie zalezy jak odblokowane lub jak dobrze crackowane bootloadery. wolalem nie ryzykowac i wybralem dluzsza, ale pewna droge a z ciekawosci placiles vat dhl za tego 4x? Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez rezmus
Voltron Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2017 28zł, 2 dni i przyszedł ;D Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
Voltron Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Czyli nie ma syfu, jest dobrze. Teraz nie wiem czy będzie mi się chciało kombinować z tym Bootloaderem, wogole jest sens, da się jakoś to sprawdzić? Czy zostawić to w spokoju i tyle. Najchętniej to bym wrzucił twrp i xiaomi.eu i tyle.Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi