Gość dobot Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Cześć, ostatnio zauważyłem że mój telefon zaczą przy naciskaniu na ekran lub tylna część obudowa skrzypieć. Macie też takie wrażenia, spostrzeżenia?
mezutelni Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 U mnie raczej, ej nic takiego nie ma, poza luzem na przyciskach, ale to chyba u każdego jest, z tego co wiem Sent from my MI 5s using Tapatalk
yomek88 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Mam Mi5s od grudnia, nic mi nie skrzypi. A luz na przyciskach jest a i owszem
steq20 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Przyciski ruszają się jak deski w starej stodole ale klapka tył i wyświetlacz nie wydają dziwnych odgłosów. Moim zdaniem mi5s jest mega solidnym telefonem po za przyciskami. Może to przypadłość jednego egzemplarza?Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
Gość dobot Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Możliwe że tylko mój tak ma, ale dopiero po miesiącu zaczęło skrzypieć Co do przycisków, to strasznie latają Skrzypienie, jest co jakiś czas a dokładnie po lewej stronie na dole tak na 1/4 wysokości telefonu. Jak się przycisnie kilka razy i poskrzypi, to na jakieś 30 min jest ok. Mam wrażenie że jak by się klej odklejał. Dziwne, ciekawe czy gwarancja to obejmuje. Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez dobot
steq20 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Gwarancja pewnie obejmuje ale ciężko będzie to wytłumaczyć. Może moim zdaniem czekaj gdyby coś poważniejszego miało się dziać np. jakieś rozklejenie. W nexusie 5x dopiero ludzie mieli problemy Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
Gość dobot Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Wiesz, ale mnie to trochę w..... wia jak wydajesz blisjo 2k na telefon, a on trzeszczy jak coś za 600 PLN
Rekomendowane odpowiedzi