jordan87 Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Zauważyłem że od kilku dni nie mogę się podłączyć do nadajników Orange. Na początku pomyślałem że to wina najnowszego romu ale stary Sony-Ericsson ma ten sam problem. Możecie to potwierdzić? 1
jordan87 Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Opublikowano 8 Maja 2014 Albo mnie źle zrozumiałeś albo nie wiesz o czym piszesz. Wcześniej bez problemu łączyłem się z nadajnikami Orange, od kilku dni nie mogę.
grizzly Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Racja, źle przeczytałem i dodatkowo nie mam pojęcia o czym piszę Skoro na innym urządzeniu występuje ten sam problem znaczy, że to wina sieci... Edytowane 8 Maja 2014 przez grizzly
actian Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Potwierdzam, u mnie to samo. Sent from my MI 2S using Tapatalk
kulig007 Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 również potwierdzam ten problem !!! Z czego jestem zły ! Bo poza miastem, na działce, daleko, daleko od cywilizacji miałem zasięg z Orange. Teraz trochę słabo z tym niestety.
actian Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Próbuj na T-Mobile albo Plusie. Bo chyba T-Mobile też jest za darmo, nie?
Jabol Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Wszystkie sieci są dostępne w roamingu krajowym
actian Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Tak mi się wydawało. W ogóle zanim T-Mobile było darmowe w Playu to w przeciwieństwie do tych darmowych była przez Mi2S wyświetlana bledszym kolorem. Potem się to zmieniło i z tego wywnioskowałem, że T-Mobile też jest darmowe
DNL Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Od kilku dni mam to samo, myślałem ze to wina nowego telefonu, ale jednak widzę ze chyba Orange obraził się na play Edytowane 8 Maja 2014 przez DNL
jordan87 Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Opublikowano 8 Maja 2014 Dobrze wiedzieć. Co ciekawe na sieci żadnego info nie znalazłem.
Robert Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Nadajniki Orange i T-Mobile połączyły się, stąd blokada na Orange. Ja z pomocą kolegi z Play'a odblokowałem ten dostęp do logowania się do sieci Orange. Nie wiem czy coś mi to da, czy nie, ale odblokowałem Jeżeli komuś na tym zależy, to może zadzwonić do playa i zgłosić taką prośbę (kolega zrobił to w 2minuty). Zainteresowałem się tym, bo Play ostatnio daje ciała z sygnałem u mnie na 'wiosce'.
Rekomendowane odpowiedzi