Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem że od kilku dni nie mogę się podłączyć do nadajników Orange. Na początku pomyślałem że to wina najnowszego romu ale stary Sony-Ericsson ma ten sam problem.

Możecie to potwierdzić?

• Like 1
Opublikowano

Albo mnie źle zrozumiałeś albo nie wiesz o czym piszesz.

Wcześniej bez problemu łączyłem się z nadajnikami Orange, od kilku dni nie mogę.

Opublikowano (edytowane)

Racja, źle przeczytałem i dodatkowo nie mam pojęcia o czym piszę:)

Skoro na innym urządzeniu występuje ten sam problem znaczy, że to wina sieci...

Edytowane przez grizzly
Opublikowano

również potwierdzam ten problem !!! Z czego jestem zły ! :mad:  Bo poza miastem, na działce, daleko, daleko od cywilizacji miałem zasięg z Orange. Teraz trochę słabo z tym niestety.

Opublikowano

Tak mi się wydawało. W ogóle zanim T-Mobile było darmowe w Playu to w przeciwieństwie do tych darmowych była przez Mi2S wyświetlana bledszym kolorem. Potem się to zmieniło i z tego wywnioskowałem, że T-Mobile też jest darmowe :P

Opublikowano (edytowane)

Od kilku dni mam to samo, myślałem ze to wina nowego telefonu, ale jednak widzę ze chyba Orange obraził się na play :-P

Edytowane przez DNL
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nadajniki Orange i T-Mobile połączyły się, stąd blokada na Orange.

Ja z pomocą kolegi z Play'a odblokowałem ten dostęp do logowania się do sieci Orange.

Nie wiem czy coś mi to da, czy nie, ale odblokowałem :)

Jeżeli komuś na tym zależy, to może zadzwonić do playa i zgłosić taką prośbę (kolega zrobił to w 2minuty).

Zainteresowałem się tym, bo Play ostatnio daje ciała z sygnałem u mnie na 'wiosce'.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...