skejcikk1 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Witam. Mam problem z wyborem sieci 4G/LTE w moim redmi pro. Przez kilka ostatnich tygodni używałem dwóch kart sim, jedna tylko do internetu, druga do połączeń i SMS. Aktualnie używam tylko jednej karty do internetu i połączeń. Problem jest taki, że nie łączy się ona z 4G/LTE. W ustawieniach sieci wybieram "automatyczne LTE (4G/3G/2G)" ale opcja samoczynnie przełącza się na "automatyczne 3G/2G".Jest jakiś sposób żeby wymusić łączenie się z LTE? Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
skejcikk1 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Jaki rom? Wysłano z Redmi Note 4xMiui 8 7.3.23Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
tpawel Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 A jak masz ustawione tutaj? Wysłano z Redmi Note 4x
mrosi Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Oczywiście tego wątku nie zauważyłeś? Zauważyłbyś, gdybyś skorzystał z wyszukiwarki. Kosz
mrosi Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi