Kenseisan Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Dzień dobry. Z tego co już zdążyłem zauważyć nie wszystkie słuchawki z mikrofonem oraz guzikami +, -, odbieranie są kompatybilne z MI4. U mnie na przykład jest taki problem, że nie działa mikrofon oraz guziki od słuchawek Samsunga oraz Iphone nowe i stare (tylko te testowałem). Zamówiłem teraz Xiaomi mi1 i jestem ciekawy czy te podziałają. Wyczytałem gdzieś, że kompatybilne są słuchawki Meizu ep-21 hd czy to prawda? Mógłbym prosić o zrobienie takiej listy słuchawek, w której działa mikrofon i wszystkie guziki? Bardzo zależy mi na możliwości rozmawiania przez mikrofon w słuchawkach. Dziękuje za odpowiedź.
RegimeOfTerror Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Mi te od Samsunga co są standardowo w pudełku działają normalnie. Te dodawane do S3 jak i A3.
mrosi Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi