KR160 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Od około miesiąca posiadam ten nieszczęsny telefon... Dwa tygodnie temu zaczęły się jazdy - telefon sam z siebie restartował się. Miałem już odblokowanego bootloadera, wyczyściłem wszystkie partycje przez TWRP, wgrałem xiaomi.eu 8.2.3.0 i problem na parę dni znikł. Wrócił niecały tydzień później. W tej chwili jest tak: telefon restartuje się codziennie po kilkanaście razy na dzień potrafi się sam zrestartować podczas odpalonego fastboota nie ma znaczenia czy leży, czy jest w ruchu, czy wygaszony czy w czasie pracy testowałem ostatni ROM dev, chinski global stable i dev, wrzuciłem nieoficjalną wersję linneage os (na tej to nawet minuty nie pochodził) - na wszystkich z nich są restarty testowane z kartą SD i bez niej testowane z kartą SIM i bez niej WIFI włączone i wyłączone, GPS j.w. - bez różnicy próby obniżenia częstotliwości taktowania procesora nie pomogły czasami po takiej akcji nie wykrywa SIM lub nie działa WiFi Telefon nie nadaje się do pracy niestety... Wygląda na usterkę sprzętową. Reklamować? Obczaić podłączenie baterii? Da się zebrać logi z restartu jądra? Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez KR160
Zexon72 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 17 minut temu, KR160 napisał: Reklamować? Jeśli masz taką możliwość - zdecydowanie TAK!
mrosi Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi