Sparrow Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam Czytałem trochę o 4x i jestem zdecydowany na jego zakup. A jeszcze niedawno miałem kupować X Redmi Note 3 pro. Ale jednak padło na 4x. Chce to kupić w ciągu miesiąca. Problem polega na tym że gubię się w nadmiarze informacji. Zastanawiam sie nad zakupem na Ali a na ibuyou.com Ciężko mi określić różnicę cenowe bo na Ali jest duża różnica cenowa między telefonami. Na ibuyoy z kuponami wyjdzie mnie ok 190$ z ubezpieczeniem i w letnią gwarancja. No właśnie czy warto brać we ogóle gwarancję na te telefony czy cena raczej odstrasza... Dzięki za rady. Pozdrawiam Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez Sparrow
tpawel Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Cena niezła nawet jak na IBG. Od czego chroni to ubezpieczenie? Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
Sparrow Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Od VAT. Miałem za 170$ tel plus 2 letnia gwarancja i ubezpieczenie od VAT jak dobrze pamiętam. Czy ja wiem czy taka niezła. Nie wiem bo naprawdę już się pogubiłem. Na Ali jest od 159 do 200.... Pozdrawiam
tpawel Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Doliczyć VAT i masz już nie 160 a 200$. A tu masz szybko, bez VAT i z dobrą gwarancjąWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi