arx Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Witam wszystkich, Walczę w Red Rice z problemem znikających, głównie płatnych aplikacji. MIUI było wgrane przez sprzedawcę w Chinach. Na miejscu wg informacji sprzedawcy zmieniane tylko Recovery z chińskiego. Appy się instaluj i uruchamiają, a po restarcie już ich nie ma. 99% bezpłatnych aplikacji z Google Play zostaje. Co ciekawe płatny NaviExpert ściągnięty ze strony producenta też zostaje. Po przekopaniu forum wydawało mi się, że ten problem został wyeliminowany ze 2-3 lata temu a jednak u mnie dalej znikają. Jak do tej pory: - przywróciłem tel do ust. fabrycznych - testowo zmieniłem luncher na Nova (dalej znikały). Wywaliłem Nova - powiększyłem partycje systemową Meteosem zgodnie z instrukcją. - testowałem z i bez karty pamięci SD - formatowałem kartę SD w telefonie Nie bardzo wiem co dalej z tym fantem zrobić. Model Red Rice HM 1W, Wersja Android 4.2.2 HM2013023, Wersja MIUI MIUI-JHBCNAL5.0
Acid Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Wgraj najnowszy 13.0 Miuipolska i tyle. Wysłane z MI3
arx Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Opublikowano 5 Maja 2014 Wgraj najnowszy 13.0 Miuipolska i tyle. Wysłane z MI3 Dzięki za podpowiedź - działa bezproblemowo
Rekomendowane odpowiedzi